×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Билкови продукти 

Нови продукти

Най-продавани

Горещи оферти

Блог

Полезни статии

Здраве и красота

Експертни мнения

Podcast

Уебинар

Здраве с д-р Жиланов

Новини

4 природни съвета за здрава кожа

4 природни съвета за здрава кожа

виж повече
Помощ! Не мога да преглъщам хапчета!

Помощ! Не мога да преглъщам хапчета!

виж повече

Отзиви на клиенти

Наталия Шапиро за

Енергизираща билкова смес - С корейски и сибирски женшен, ашваганда и мака, 59.2 ml

Много ефективно действие. Доволна съм.

Евгени Нанев за

Alpha-GPC / Алфа-глицерил фосфорил холин, 60 капсули

Бърза и лесна поръчка.

Проф. Д-р Мария Малинова, д.м за

Тудка (Тауроурсодезоксихолова киселина) TUDCA – здраве за черния дроб и жлъчния мехур, 500 mg, 60 капсули

Поздравления на екипа, за изключително компетентните и изчерпателни отговори на читателите! Успехи!

Въпроси от онлайн консултация с лекари

Попитай специалистите
Преди 15дни ми поставиха стенд в крака,поради запушване.Доктора каза да го третирам,като здрав крак.Но може ли ходене по 2-3км.на ден.И мога ли да правя секс.Пия си лекарствата-Лостразин,Клопидогрел,Тинтарос,Аспирин протект

Здравейте,

Добре е да започнете с по-къси и бавни разходки и всекидневно да увеличавате продължителността и бързината на ходене, като наблюдавате ефекта от натоварването. Когато почувстате увереност при ходенето, добавете секса.

 

Поздрави,

Д-р Аелита Петрова

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Искам да започна лечение с масло от див риган.С Хашимото съм и с отстранен жлъчен мехур.Преди два месеца бях оперирана от разширени вени (класически метод).Притеснявам се дали е безопасно да започна лечение.Четох, че в редки случаи може да доведе до сърдечен и дихателен колапс.

Здравейте,

Лечението с Масло от риган е забранено при алергии към всички представители на това семейство растения / Lamiaceae/ -  босилек, мента, градински чай,  лавандула и т.н. При спазване на препоръчителната дозировка, страничните ефекти са изключения поради алергия или индивидуална непоносимост. Ето защо, ако решите да приемате маслото и за да сте спокойна,  в началото на приема може да се направи кожна проба за алергия – 4-5 капки от маслото Риган масло, органик - Oil of Oregano Organic 30 mg, 187 дози, 30 ml се смесват с 1 чаена л. Кокосово масло и се нанася върху кожата на предмишницата /от вътрешната страна/. Ако поносимостта е нормална /няма зачервяване/, може да започнете с 1 капка от маслото в 1 суп.л. Кокосово масло вътрешно и постепенно да увеличите до 4 капки, каквато е препоръчителната доза. Някои специалисти препоръчват непрекъснат прием за 2-3 седмици и почивка 2, съотв. 1 седмица, като схемата се повтаря няколко месеца до постигане на желания ефект.

Поздрави,

Д-р Аелита Петрова

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Здравейте, изпращам ви изследвания на дете - момче на 8 години. Според лекарите в Германия може да става въпрос за лупус. Бих искала да ме консултирате към какъв специалист да се обърнем и има ли основание за притеснение според тези резултати? Какви допълнителни изследвания трябва да се направят на детето? Симптомите му са често главоболие и повръщане - от няколко години, като причината не е установена и не лекуван никога с антибиотици. Не боледува често, енергичен е, но бързо се уморява особено при гледане на Тв или електронно устройство.

Здравейте,

Както знаете диагноза или предположение за такава се поставя при лична среща на болния /и родители, когато пациентът е дете/. Това е необходимо, за да може лекарят да разговаря с болния /и родителите/, да получи информация за историята на болестта, оплакванията и т.н., да го прегледа…и с всички тези данни да прецени какви изследвания са необходими за изясняване на случая. С помощта на резултатите и другата информация се прави заключение, искат се допълнителни изследвания, консултации…и така до поставяне на диагнозата. От представените резултати може да се предположи автоимунно заболяване, за изясняването на което е нужна консултация с ревматолог, евентуално клиничен имунолог и допълнителни изследвания по тяхна преценка.

Поздрави,

Д-р Аелита Петрова

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Продуктът беше успешно добавен в любими.