×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Билкови продукти 

Нови продукти

Най-продавани

Горещи оферти

Блог

Полезни статии

Здраве и красота

Експертни мнения

Podcast

Уебинар

Здраве с д-р Жиланов

Новини

4 природни съвета за здрава кожа

4 природни съвета за здрава кожа

виж повече
Помощ! Не мога да преглъщам хапчета!

Помощ! Не мога да преглъщам хапчета!

виж повече

Отзиви на клиенти

Наталия Шапиро за

Енергизираща билкова смес - С корейски и сибирски женшен, ашваганда и мака, 59.2 ml

Много ефективно действие. Доволна съм.

Евгени Нанев за

Alpha-GPC / Алфа-глицерил фосфорил холин, 60 капсули

Бърза и лесна поръчка.

Проф. Д-р Мария Малинова, д.м за

Тудка (Тауроурсодезоксихолова киселина) TUDCA – здраве за черния дроб и жлъчния мехур, 500 mg, 60 капсули

Поздравления на екипа, за изключително компетентните и изчерпателни отговори на читателите! Успехи!

Въпроси от онлайн консултация с лекари

Попитай специалистите
Здравейте г-н Гинчев знаете,че аз често се консултирам с вас и използвам добавките ви. Сега имам нужда от добвака за успокоение на нервната система, тоест против напрежение , която не сваля кръвното. Вие ми бяхте препоръчали инозитол от 0,500 мг приемам от него х 2 пъти на ден в момента, макар че пише по една таблетка, също ми трябва нещо за тонус и енергия - бяхте ми препоръчали корейски жен шен , аз си бях взела няколко опаковки преди месеци и също ми трябва нещо за подобряване на настроението , против депресия. Значи общото ми състояние в момента е умора , изнервеност и лошо настроение. В момента разполагам с инозитол 500 мг .Какво например бихте добавили за енергия и добро настроение и достатъчен ли е инозитола за успокоение и напрежение или мога да добавя и нещо друго за успокоение, но не трябва да сваля кръвното. На моменти ми е доста изнервено и изморено. Благодаря ви предварително! С уважение , Мария Томсън

Здравейте, г-жо Томсън!

Можете да използвате инозитола и жен-шена, като при съчетаването им една капсула инозитол от 500 мг дневно ще бъде достатъчна. Понеже голямата част от седативните и антидепресантните добавки имат и понижаващо действие върху кръвното налягане, се замислям дали няма да е по-добре да пробвате някой от флоралните еликсири на д-р Бах (както е известен у нас д-р Беч), например „спешният антистрес“ спрей https://revita.bg/shop/remedio-floral-plantis-elixir-de-urgencia-antistres-sprej-po-metoda-na-d-r-bakh-20-ml . Той се впръсква под езика при необходимост и бързо възвръща адаптивността на нервната система към стресовите сигнали, като подобрява настроението и няма хипотензивни свойства. Ако кръвното налягане е повишено от притеснение, паника или тревожност, спреят може да помогне с понижението му, но ако е нормално или ниско, няма да го понижи допълнително. Пробвайте с него, съвместим е с инозитола, адаптогените и лекарствата срещу стрес и депресия (ако има назначени).

Поздрави,

Борис Гинчев

Магистър-фармацевт

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Здравейте, детето ми е на 1година и 8 месеца. Два дни имаше висока температура, днес пуснах изследвания и резултатите много ме притесниха. На какво може да се дължи?

Здравейте,

За съжаление няма как само от наличието на висока температура и изследвания да се прецени ситуацията. Трябва да се направи обстоен преглед и да се пуснат допълнителни изследвания след това.
Сами по себе си тези изследвания показват по-скоро наличие на остра вирусна инфекция, тъй като са завишени лимфоцитите, високата стойност на C- реактивния протеин може да се дължи на наличието на температура.
Всичко това, обаче не изключва и наличие на бактериална инфекция, която да се насложи върху вирусната или да бъде първопричина за високата температура.

Съветвам Ви да посетите лекар за преглед на ушите, гърлото, дишането и гениталиите.
Ако нямате възможност може да опитате със средства понижаващи температурата (Панадол, Нурофен, Диалгин), в зависимост от възрастта и килограмите на детето противовирусни средства като Авирон или Изопринозин.

Поздрави и бързо оздравяване!
д-р Кристияна Колева

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Здравейте, имам постоянен дискомфорт в интимната област. Лекувахсе от гъбички,изпих сумати противо гъбички лекарства, Резултата от микробиологията е чиста, но оплакванията продължават. Диагнозата е подостър хроничен вагинит. Така съм вече от половин година. ФСХ хормона също ми е увеличен, приемам регулон. Може ли да ми е нарушена вагиналната флора, постоянна влажност изпитвам, не могат да ме лекуват.

Здравейте!

Щом резултатът от микробиологията е чист, няма нужда да продължавате с противогъбичните препарати. Нищо чудно оплакванията да се дължат на нарушена влагалищна флора. Може да приетаме всякакви добавки, които да потенцират развитието и действието на лактобацилите във влагалището - може да разгледате в сайте. Избягвайте също така използването на препарати с по-силен химичен състав - обикновената вода е достатъчна да тоалира половите органи. Ако дискомфортът е свързан и с парене, може да се касае за урологичен проблем - съветвам Ви да изследвате и проба от стерилна урина.

Поздрави,

Д-р Кръстанова

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Продуктът беше успешно добавен в любими.